KAYSERİ / KOCASİNAN - Feridun Cıngıllı İlkokulu

Feridun Cıngıllı İlkokulu

Fatih Mh. İstasyon Cd. 50/A Kocasinan Kayseri
Vizyon
Atatürk´ün vatan ve millet sevgini, hoşgörülü, düşenen,yeni gelişmeleri yorullayan,sorgulayan,kendisi ile barışık insanlara değer veren,üstün tutan sevgi dolu bireyler yetiştiren kurum olmak. Okulda paydaşlar arasında sevgi,saygı ve dayanışma ortamının yaratılması. Öğrencimerin kendilerini ifade eden.demokratik katılımcı ortamın sağlanması. Öğrencilerin teknolojik çağa uygun sınıfların sağlanması.
Misyon
Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği amaçlar,Atatürk ilke ve İNkılapları doğrultusunda topluma örnek,yararlı bireyler yetiştirmek ve yaşamın her alanında bilime ve bilimdeki yeniliklere açık olmak. Öğrencilerin karşılaştıkları sorunları tespit etmeleri ve bunlaraı çözmede uygulayacakları yöntemleri öğrenmelerini sağlamak, çok yönlü düşünme yeteneklerini geliştirmek. Öğrencilerin düzeylerine uygun şekilde yönetime katılmayarını sağlamak.
Başarılar
2011-2012 öğretim yılında 31 öğrencimiz DPYB sınavlarına şartları tutan öğrencimiz katıldı.Bu öğrencilerder 14´ü sınavda başarılı oldu. 12 öğrencimiz 400´ün üstünde sınav puanı aldı
07.30-17.45
Doğal Gaz
Ulaşım
Cumhuriyet Meydanı´na yakın olmasından dolayı, bu güzergahtan geçen tüm toplu taşıma araçları ile ulaşılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Cumhuriyet Meydanı´ndan İstasyon Caddesi üzerinde bulunan ilk trafik ışıklarının olduğu kavşakta bulunur.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Kayseri Merkezinde olup Cumhuriyet Meydanı´na yaklaşık 500 metrelik mesafededir.