KAYSERİ / KOCASİNAN - Feridun Cıngıllı İlkokulu

Ahmet ALDEMİR - 4/A Sınıf Öğretmeni

Kayseri Sarıoğlan ilçesi Palas Mahallesi’nde doğdu. İlkokulu Palas İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Mimarsinan Öğretmen Lisesi’nde okudu. Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Meslek Yüksek Okulunu bitirdi. Öğretmenlikte görev yerleri sırayla: Ankara Haymana İlçesi Sinanlı Köyü İlkokulu,Yozgat merkez Dereboymul İlkokulu,Yozgat merkez Agah Efendi İlköğretim Okulu, Yozgat merkez Doktor Müzeyyen Çok Değerli İlköğretim Okullarında çalıştı. 2002 yılından itibaren Kayseri’de sırayla; Kayseri Sarıoğlan İlçesi Gaziler İlköğretim Okulu, Kayseri merkez Şehit Üsteğmen Mustafa Şimşek İlköğretim Okulu’nda çalıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Uzman Öğretmen Ahmet Aldemir halen Kayseri merkez Feridun Cıngıllı İlkokulu’nda çalışmaktadır.