KAYSERİ / KOCASİNAN - Feridun Cıngıllı İlkokulu

Nis

Okulumuz 1/F sınıfı öğrencilerinin sınıf öğretmenimiz Olcay KARABACAK koordinatörlüğünde yürütmüş olduğu GELECEĞİ YENİDEN SEKİLLENDİR: EĞİTİMDE STEM ÇÖZÜMLERİ ETWİNNİNG PROJESİ  ile tekrar değerlendirilebilen atıkları geri dönüştürerek yeni ürünler elde etmeyi, Doğal kaynaklarımızı tüketmeden el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi,okul içinde ve evinde kullanabileceği materyaller üreterek ülke ekonomisine katkıda bulunmayı öğrenmişlerdir.Hem doğamızı ve hem de kaynaklarımızı korumuş olup,Geri dönüşümün çevre ,doğal kaynaklarımız ve ülke ekonomisi için ne derece önemli olduğunun farkındalığı artmış ve öğrencilerimiz akranları ile iş birliği içine girerek yeni fikirler üretmişlerdir.

Nis

Evlatlarımıza okumanın değerini hissettirmenin  ve okuma sevgisi kazandırmanın en etkili yolunun onlara örnek olmaktan geçtiğine inanıyoruz.

25 Nisan, Perşembe günü saat 12.00/12.30 saatleri arasında, İl Milli Eğitim Müdürümüzün liderliğinde tüm okulumuzda eş zamanlı olarak kitap okuma faaliyeti düzenledik.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

#birlikteokuyoruz

@kayseri_valiligi

@valigokmencicek_

@kayserimem38

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını okulumuzda  coşkuyla kutladık. Program sonunda yapılan resim ve diğer  yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik.

Eyl

Okulumuzda İlköğretim Haftası Programı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı yapıldı